Magyar Bartender Szövetség

Új elnökségi tagok 1. rész: Gózon Péter

2020. augusztus 10. - MagyarBartenderSzövetség

Szeretnénk elsőként Nektek bemutatni Gózon Pétert, a Magyar Bartender Szövetség újonnan megválasztott elnökségi tagját!

Peti 2014-ben kezdett bartenderként dolgozni, egyetemre járt, amikor bele szeretett a szakmába. Egyik este az egyetemista barátaival nem egy kocsmába, hanem a Boutiq'bár-ba látogattak el, itt látott először igazi bartendereket dolgozni. Nagyon megtetszett neki, de úgy gondolta erre nem lenne képes, ezért belevágott, hogy bizonyítson magának, azóta ez teljesen átalakult és már nem a bizonyítási vágy viszi előre, hanem az, hogy boldoggá tegye az embereket és jó élményeket nyújtson nekik. A versenyzés sokat segített neki a fejlődésben. A Bacardí Legacy volt az, ami megváltoztatta az életét. Pár éve még versenyzőként vett részt rajta, mára viszont, mint a Bacardí márkanagykövete, egyik főszervezője és zsűrije a versenynek, összetettebb feladatokat lát el. Ezenkívül a Terminus Gin alapító tagja és tulajdonosaként népszerűsíti termékét. Pár éve létrehozta a BarZone nevű oldalt, amiben a legújabb cocktail trendeket, a legjobb itthoni bárokat és bartendereket mutatja be különböző videók, cikkek, interjúk formájában, egy internetes portálban, ahol főleg az a célja, hogy megismertesse a magyar emberekkel és bartenderekkel a hazai bárkultúrát.
Fontos szerepet játszik életében felesége és szerelme, akinek sokat köszönhet, támogatja, segíti és mellette áll mindenben, valamint 9 hónapos gyermeke! �

117625969_319663839083684_5546225788299473168_n.jpg

Eddigi munkahelyei:
- Costes Downtown / Budapest
- The Ritz - Carlton Hotel - Deák Street Kitchen / Budapest
- WarmUp / Budapest
- High Note Skybar / Budapest

Betöltöltött pozíciók:
- Bacardí (márkanagykövet)
- Terminus Gin (alapító / tulajdonos)
- BarZone (üzemeltető)

A Magyar Bartender Szövetségben elnökségi tagként, a következő célokat tűzte ki a elkövetkező három évre:
- egy sportközösség kialakítása hazánk bartendereiből, kisebb bajnokságokat szervezni, ezzel is motiválni mindenkit arra, hogy többet mozogjon.
- előadások szervezése, egészséges életmód tanácsadókkal.
- a bartenderek tudásának sokszínűségére rávilágítani, trainingek szervezése.
- szakmai rendezvények megvalosításában szeretne részt venni és segíteni.

Üdvözlünk csapatunkban! ❤

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarbartenderszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2016127286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása