Magyar Bartender Szövetség

Új elnökségi tagok 3. rész: Kinczler András

2020. augusztus 13. - MagyarBartenderSzövetség

Szeretnénk bemutatni Nektek Kinczler Andrást, a Magyar Bartender Szövetség következő elnökségi tagját!

117643086_347964782899709_9079043130591635208_n.jpg

András a "Hungarian Bartenders" bartendereket népszerűsítő oldal üzemeltetője és a Koktél Műhely-Molekuláris Mixológia catering cég tulajdonosa, a Best Mixer iskola oktatója, valamint a molekuláris mixológia egyik meghatározó alakja hazánkban, versenyek zsűri tagja, ezenkívül szakmai bemutatókat tart országszerte.


15 éve kezdte a szakmát, megjárta a ranglétrát, barback-ként kezdte, de szerencsére gyorsan be kellett állnia a pult mögé koktélokat keverni, magával ragadta a közeg és ennek szerelmese azóta is. Tervei között szerepel egy új bár nyitása Debrecenben.

A szövetség elnökségi tagjaként célja a bartenderek népszerűsítése, a közösség kovácsolása, a velük való mindennapos kommunikáció, szeretne a versenyek szervezésében is aktívan részt venni. Legfontosabb feladatköre a szövetség platformjainak kezelése. Sok sikert kívánunk!

Üdvözöljük csapatunkban! ❤

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarbartenderszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7316138286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása