Magyar Bartender Szövetség

Üdvözlet a Magyar Bartender Szövetség Blogján!

2018. augusztus 27. - MagyarBartenderSzövetség

Üdvözlünk minden koktél és a bár kultúrát kedvelő embert a Magyar Bartender Szövetség blog-oldalán!

Hálásak vagyunk, hogy itt vagy és olvasod ezeket a sorokat, mert ez azt jelenti, hogy érdeklődsz, hogy kíváncsi vagy és hogy – remélhetőleg – Te is szeretnél részt venni valamilyen szinten (akár csak a saját fejlődéseddel, hogy kis hazánkban a bár élet jobb legyen! Ez a mi célunk, ahogy „elődeink” - a Magyar Barmixer Unió elnökségének és tagjainak – is ez volt a céljuk! A célunk eléréséhez nekünk is -mint ahogyan a szakma és az ahhoz tartozó minden résztvevőnek (italforgalmazó cégeknek, beszállítóknak, bároknak, bartendereknek, baristáknak, sommelierknek, felszolgálóknak, bar-tulajdonosoknak és vendégeknek) -  folyamatosan fejlődnünk kell! Új kihívásokat kell kitűznünk magunk elé, amiket igyekeznünk kell inkább több, mint kevesebb sikerrel megvalósítanunk, a hibáinkból leszűrni a tanulságokat, megpróbálni kijavítani őket, hogy többször ne kövessük el azokat! Fontos továbbá, hogy az eredményeinknek, illetve mások eredményeinek pedig őszintén tudjunk örülni! Lehetőleg közösen, mert közösséget nem lehet egyedül építeni! Itt fontos megemlítsük, hogy az elnökség tagjai kevesek ahhoz, hogy megváltsák a világot, ezért nem is szeretnénk CSAK magunknak kisajátítani ezt az oldalt sem. Örömmel veszünk minden olyan – idevágó – írást, információt, ajánlást, gondolatot, amiket szeretnétek megosztani, illetve szeretnénk ezen a felületen  bemutatni bárokat, italokat, bartendereket, elért sikereket hogy minél több dologról tudjunk, aminek örülhetünk.

 

Ha csatlakozni szeretnél a közösségünkhöz, akkor a részletekért írj egy e-mailt a magyarbartenderszovetseg@gmail.com címünkre!

További jó böngészést kíván a Magyar Bartender Szövetség!

 

mbsz-logo-01.png

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarbartenderszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5214205355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása