Szeretnénk bemutatni nektek a XXX.Magyar Koktél és XVIII.Flair Bajnokság Pre dinner kategória versenyzőit és azokat a fantasztikus italokat, amiket elkészítettek.
Krómy Kornél (Filter Jegy bár, Pécs)
Az ital neve: Amuse Bouche Toscana
Összetevők:
30ml Martini extra dry
10ml Monkey Shoulder
10ml Italicus
5ml Verjus
2db olívabogyó
Grapefruit permet
Steier Máté (Boutiq' bar, Budapest)
Az ital neve: Antré lieve
Összetevők:
20ml Russian Standrard
10ml Italicus
20ml Martini Bitter
30ml Grapefruit lé
top La Montina Franciacorta Extra Brut
3 Bazsalikom levél
Németh Nándor (Fekete Sas, Hómezővásárhely)
Az ital neve: Royal Ruby
Összetevők:
30ml Maker’s Mark
15ml Martini Bitter
25ml Martini Rosso
75ml Frissen facsart narancslé
15ml Frissen facsart grapefruitlé
Grapefruit peel
Szabó Máté (High Note Skybar, Budapest)
Az ital neve: Cuban Aperitivo
Összetevők:
30ml Bacardi Carta Blanca
20ml Martini Ambrato
5ml BitterTruth Orange Bitter
17,5ml Aperol
Horváth Roland (David etterem, Gleisdorf)
Az ital neve: Yasmin
Összetevők:
30ml Martini Bitter
10ml Buffalo Trace
10ml Tanquray No10
10ml friss grapefriut lé
5ml Fabbri Amarena szirup
5ml Fabbri Bodza szirup
Szita Andrea (Tuk Tuk Bar, Budapest)
Az ital neve: Shelter
Összetevők:
40ml Finlandia Grapefruit
30ml Italicus
10ml (Wash) Pernod
20ml Citromlé
3dash The Bitter Truth Grapefruit bitter
A pre dinner kategória sorrendje:
1. helyezett: Horváth Roland (434p)
2. helyezett: Szita Andrea (393p)
3. helyezett: Krómy Kornél (389p)
4. helyezett: Steier Máté (378p)
5. helyezett: Németh Nándor (363p)
6. helyezett: Szabó Máté (346p)