Magyar Bartender Szövetség

XXX.Magyar Koktél és XVIII.Flair Bajnokság - Sparkling kategória

2019. április 22. - MagyarBartenderSzövetség

Szeretnénk bemutatni nektek a XXX.Magyar Koktél és XVIII.Flair Bajnokság Sparkling kategória versenyzőit és azokat a fantasztikus italokat, amiket elkészítettek.

 

Tüdős Máté (Société, Budapest)

A koktél neve: Ozymandias

Összetevők:

40ml Botanist Gin 

25ml Salvatore Ibolya szirup 

30ml Lime juice

Tojásfehérje

Top up Mionetto Prosecco 
xxx_magyarkokte_le_sxviii_flairbajnoksa_ge_sbarshow2019-5311.jpg

xxx_magyarkokte_le_sxviii_flairbajnoksa_ge_sbarshow2019-5369tudosmatekoktel.jpg

 

Kolozs Attila (GoodSpirit bar, Budapest)

A koktél neve: Roses are red

Összetevők:

30ml Bombay Sapphire 

15ml Fabbri mixybar rózsa 

10ml Luxardo Maraschino 

20ml Frissen facsart citromlé 

Szárított hibiszkusz

70ml La Montina Franciacorta Extra Brut 

xxx_magyarkokte_le_sxviii_flairbajnoksa_ge_sbarshow2019-5342.jpg

xxx_magyarkokte_le_sxviii_flairbajnoksa_ge_sbarshow2019-5375kolozsattilakoktel.jpg

 

Klepács Tamás

A koktél neve:  The flavour of the Opera

Összetevők:

20ml Opera Gin

40ml Frissen facsart grapefruit lé

20ml Salvatore vanília szirup 

70ml Mionetto Prosecco

xxx_magyarkokte_le_sxviii_flairbajnoksa_ge_sbarshow2019-5337.jpg

 xxx_magyarkokte_le_sxviii_flairbajnoksa_ge_sbarshow2019-5377klepacstamaskoktel.jpg

 

Barta Mátyás (BeefBar, Budapest)

A koktél neve: Grape things happen

Összetevők:

20ml Rémy Martin VSOP  

10ml PX Sherry 

10ml Banana du Bresil  

3ml Furmint Verjus

70ml La Montina Franciacorta Extra Brut 

Citrom peel
xxx_magyarkokte_le_sxviii_flairbajnoksa_ge_sbarshow2019-5401.jpg

xxx_magyarkokte_le_sxviii_flairbajnoksa_ge_sbarshow2019-5516.jpg

 

Hyross Ferenc (Black Swan, Budapest)

A koktél neve: Rebarbara Streisand

Összetevők:

 20ml Brockman’s Gin 

20ml Aperol 

20ml Rebarbara püré 

5ml Popcorn szirup 

20ml Grapefruit lé 

70ml Mionetto Prosecco
xxx_magyarkokte_le_sxviii_flairbajnoksa_ge_sbarshow2019-5483.jpg

 xxx_magyarkokte_le_sxviii_flairbajnoksa_ge_sbarshow2019-5509.jpg

 

dr. Pálffy László (Bouriq' bar)

A koktél neve: Azure

Összetevők:

20ml Citadelle Gin 

15ml Elderflower liqueur 

15ml Lemon juice

20ml Salvatore Blue Curacao syrup 

4 drops Fee Brother’s Rhubarb Bitter

Top La Montina Franciacorta Extra Brutxxx_magyarkokte_le_sxviii_flairbajnoksa_ge_sbarshow2019-5462.jpg

 xxx_magyarkokte_le_sxviii_flairbajnoksa_ge_sbarshow2019-5502.jpg

 

A sparkling kategória sorrendje:

1. helyezett: Tüdős Máté (392p)

2. helyezett: Hyross Ferenc (391p)

3. helyezett: Barta Mátyás (385p)

4. helyezett: dr. Pálffy László (375p)

5. helyezett: Klepács Tamás (372p)

6. helyezett: Kolozs Attila (359p)

 

Szeretnénk ezúton is megköszönni a támogatóinknak, akik segítették a munkánkat a versenyen:
Bacardi, Beluga vodka, Bols liqueur, Bombay Sapphire gin, The Botanist Gin, Brockmann's Gin, Buffalo Trace, Bulleit, Cheslovakia vodka, Citadelle gin, Cointreau, Diplomatico rum, El Jimador, Fabbri, Finlandia vodka, Fireball, Fütyülős, Italicus, Jack Danniels, Jagermeister, Jim Beam, Johnnie Walker, Kalumba gin, La Montina Franciacorta Extra Brut, Lánchíd brandy, Maker's Mark, Martini, Martini Bitter, Metaxa, Mixer, Monkey Shoulder, Mount Gay rum, Opera Gin, Öreg gin, Paddy, Plantation rum, Red Bull, Remy Martin VSOP, Russian Standard, Salvatore szirupok, Sierra Milenario, Southern Comfort, Tanqueray gin, Tátratea, Teeling, Thomas Henry, Törley, Unicum, WhiskyNet Distribution, Woodford Reserve, Writer's Tears
A fotókat Benkő M. Fanni készítette.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarbartenderszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4414777062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása