Szeretnénk bemutatni nektek a XXX.Magyar Koktél és XVIII.Flair Bajnokság Sparkling kategória versenyzőit és azokat a fantasztikus italokat, amiket elkészítettek.
Tüdős Máté (Société, Budapest)
A koktél neve: Ozymandias
Összetevők:
40ml Botanist Gin
25ml Salvatore Ibolya szirup
30ml Lime juice
Tojásfehérje
Top up Mionetto Prosecco
Kolozs Attila (GoodSpirit bar, Budapest)
A koktél neve: Roses are red
Összetevők:
30ml Bombay Sapphire
15ml Fabbri mixybar rózsa
10ml Luxardo Maraschino
20ml Frissen facsart citromlé
Szárított hibiszkusz
70ml La Montina Franciacorta Extra Brut
Klepács Tamás
A koktél neve: The flavour of the Opera
Összetevők:
20ml Opera Gin
40ml Frissen facsart grapefruit lé
20ml Salvatore vanília szirup
70ml Mionetto Prosecco
Barta Mátyás (BeefBar, Budapest)
A koktél neve: Grape things happen
Összetevők:
20ml Rémy Martin VSOP
10ml PX Sherry
10ml Banana du Bresil
3ml Furmint Verjus
70ml La Montina Franciacorta Extra Brut
Citrom peel
Hyross Ferenc (Black Swan, Budapest)
A koktél neve: Rebarbara Streisand
Összetevők:
20ml Brockman’s Gin
20ml Aperol
20ml Rebarbara püré
5ml Popcorn szirup
20ml Grapefruit lé
70ml Mionetto Prosecco
dr. Pálffy László (Bouriq' bar)
A koktél neve: Azure
Összetevők:
20ml Citadelle Gin
15ml Elderflower liqueur
15ml Lemon juice
20ml Salvatore Blue Curacao syrup
4 drops Fee Brother’s Rhubarb Bitter
Top La Montina Franciacorta Extra Brut
A sparkling kategória sorrendje:
1. helyezett: Tüdős Máté (392p)
2. helyezett: Hyross Ferenc (391p)
3. helyezett: Barta Mátyás (385p)
4. helyezett: dr. Pálffy László (375p)
5. helyezett: Klepács Tamás (372p)
6. helyezett: Kolozs Attila (359p)