Magyar Bartender Szövetség

Nikka Perfect Serve 2023 bartender-verseny felhívás

2023. július 11. - moninger

Nikka Bartender-verseny felhívás – Nikka Perfect Serve 2023

nps-2023-1200x628.jpg

Jelentkezz te is a Nikka Perfect Serve 2023 bartender-versenyre, hogy esélyed legyen Japánba utazni! A regionális verseny magyarországi győztese fogja képviselni Magyarországot a San Franciscó-i döntőben, összemérve tudását 15 másik kiváló bartenderrel Európából, Szingapúrból & Malajziából, Ausztráliából és az USA-ból. A San Franciscó-i döntő első és második helyezettje tölthet majd el egy hetet Japánban, ahol megismerhetik a tokiói bárkultúrát és a Nikka Whisky két lepárlóját (a Yoichi és a Miyagikyo lepárlókat) a sziget északi részén!

RÉSZLETEK

Dátum: 2023. szeptember 25.

Helyszín: GoodSpirit Whisky & Cocktail Bar

(1053 Budapest, Veres Pálné u. 7.)

Jelentkezés, regisztráció: ITT

Jelentkezési határidő: 2023. augusztus 28.

A regionális magyar döntőre 10 versenyzőt fogank kiválasztani az online jelentkezők közül. A jelentkezéshez töltsd ki a kérdőívet „The Other Half” című recepteddel, amely remekül kiegészíti a felhasználható Nikka whiskyk egyikét (Nikka Days, Nikka From the Barrel, Nikka Coffey Grain, Nikka Coffey Malt, Yoichi Single Malt, Miyagikyo Single Malt vagy Nikka Taketsuru Pure Malt), vagy éppen a Nikka Coffey gint vagy vodkát. Mutasd be kreativitásod és a Nikka márkaismereteid egy különleges párosításon keresztül: válaszd ki a kedvenc Nikka párlatod és készíts hozzá egy alkoholmentes italt/koktélt, amely kiemeli, fokozza vagy kiegészíti a tiszta Nikka párlat ízvilágát, hogy végül a két fél egy különleges, komplex koktélban egyesüljön. Ezt a koktélt a döntőben majd be kell mutatnod a 15 perces „bar shift”-ed során a három zsűritag egyikének. Továbbá a másik két zsűritagnak is készítened kell majd egy-egy italt, attól függően, hogy ők milyen vendég szerepét játszák.

Perfect Serve – a koktélon túl

A Nikka Perfect Serve 2010-es alapítása óta egy innovatív bartender-verseny, ahol a bartendereket arra ösztönzik, hogy az elvárásokat túlszárnyalva tökéletes vendégélményt teremtsenek. „Egy pillanat, egy találkozás” tartja a japán Ichi-go Ichi-e filozófia. Minden találkozás egyedi és megismételhetetlen, ezért minden egyes alkalommal meg kell tennünk azt a plusz erőfeszítést, amitől különleges lesz az élmény.

A korábbi versenyekhez hasonlóan, a zsűri arra fogja kérni a versenyzőket, hogy a japán “Omakase” kifejezés szerint szolgálják ki vendégeiket, ami annyit tesz: “Rád bízom.” A zsűri tagjai lesznek a különböző szerepeket játszó vendégek, és az ő igényeik alapján kell számukra a tökéletes italokat elkészíteni.

A versenyzőket nem csupán a rögtönzött koktélkreációik alapján fogják pontozni, hanem ugyanolyan fontos lesz, hogy bemutassák azt is, hogy értik a tökéletes kiszolgálás kritériumait: mindig tudatosan figyeljenek a vendégeik igényeire, legyen az érzelmi vagy ízbéli preferencia, annak érdekében, hogy egy felejthetetlen bárélményt biztosítsanak vendégeiknek.

További részletek a verseny kapcsán és jelentkezés: itt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarbartenderszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr10018164700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása