Magyar Bartender Szövetség

#etesdabarost

Ebédre pályázol?

2020. április 01. - MagyarBartenderSzövetség

Kedves Bártenderek!

A Jameson Whiskey forgalmazója, a Pernod Ricard Hungary felajánlásának köszönhetően a Babka Budapesttel közösen jövő héttől kezdve 2500 adag meleg ételt tudunk kiszállítani a leginkább rászorulóknak! Jelen pillanatban maximum heti 100 bártender részére tudunk hétköznaponként egyszer meleg étkezést biztosítani, házhozszállítással Budapest területén.

a_magyar_bartender_szovetseg-3.png
   
Ha úgy érzitek, jól jön ez a segítség a következő hetekben, arra kérünk Titeket, regisztráljatok az alábbi linken! Annak érdekében, hogy minél több kollégánk részesülhessen az étkezési támogatásban HETENTE új linket fogunk közzétenni a Facebook oldalunkon, ahol szerdáig jelentkezhettek és péntekig küldjük a visszaigazolást a részletesebb információkkal azoknak, akik beférnek a következő heti listára.
Egy bártender több egymást követő héten is jelentkezhet. A beérkezési sorrend és a rászorultság alapján (lakhatás, családi állapot) próbáljuk igazságosan megadni a lehetőséget minél többeteknek. Tehát a projekt jövő héten hétfőn indul. Kérjük, hogy szerdáig regisztráljatok! Péntekig pedig küldjük az értesítést. 

Itt tudtok regisztrálni:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeFGqLOPjA3yUUEc9UeJUhQxfKQd5GRGodwYO2RP1xvKCIZVw/viewform?usp=sf_link

Az adatokat bizalmasan kezeljük, és kérjük, osszátok meg ezt a felhívást a szakmabeli ismerőseitek között! Köszönjük, ha az alábbi hashtageket használjátok: #supportyourbartenders #staysafe #babkabudapest #magyarbartenderszovetseg #etesdabarost

Reméljük, hogy ez az apró felajánlás is nagy segítség lehet sokatoknak ebben a nehéz időszakban!

Vigyázzatok magatokra és maradjatok otthon! 

Magyar Bártender Szövetség

 

Ha Te, vagy a céged is szeretné támogatni a bártenderek megsegítését, akkor írj nekünk a magyarbartenderszovetseg@gmail.com e-mail címre! 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarbartenderszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8915579880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása