Magyar Bartender Szövetség

Új elnökségi tagok 4. rész: Varsányi Ferenc

2020. augusztus 14. - MagyarBartenderSzövetség

Szeretnénk bemutatni Nektek Varsányi Ferencet, a Magyar Bartender Szövetség újonnan megválasztott elnökségi tagját!

Ahogyan sokan ismeritek: "Frenkie...The Hat"

117445417_303841537708837_8176289814100641069_n.jpg

Hol kezdődött "Frenkie The Hat"?

A "Hat" Feri védjegyégyévé nőtte ki magát és összeforrt a nevével, köszönhetően annak, hogy a legszínvonalasabb rendezvényeken is minimum baseball sapkában jelent meg! Ezért szeretjük! �

Vissza kell pörgetni az idő vasfogát arra az időpontra amikor 14 éves volt. 2004-ben választás elé állította édesapja, miszerint minden férfi embernek meg kell tanulnia a saját keresetét beszerezni, ezért nyári munkát kellett keresnie. A filozófiája zseniális volt és emiatt a gondolatmenet miatt máig hálás neki.
Három lehetőség volt:
Édesapja szállitmányozó cége...
Nagyapja asztalos műhelye...
Nagyapja barátjának az étterme...

Felírta őket egy cetlire, összehajtotta, majd húzott egyet.

Nem volt asztalos műhelye de volt egy bárja, szóval mindenki sejti mit húzott...

14 évesen már az összes fröccsfajtát ismerte, még az ismeretlenebb Krúdyt és Kossuthot is. Majd ahogy teltek a nyarak egyre jobban beleszeretett a vendéglátásba. Először felszolgálóként dolgozott az Andrássy úton az Absinth étteremben, majd a Zsidai csoporthoz került a 21. Magyar Vendéglőbe. Ott találkozott barátjával, akit a mai napig legelső mentorának tekint, Hartai Róberttel aki a mindennapokban segíti a nehéz döntésekben és mint testvére, tanácsokat ad.

A 21. után a Baldaszti csoporthoz került, ahol találkozott Nagy Zoltánnal, és már ott felcsillant a szeme a bárszakma iránt, habár Zoltán hatásának beteljsülésére várnia kellett 2017-ig, de addig sok mindenen keresztülment.

A Baldaszti után 5 évig vezette a Spíler Bisztro Pub-ot general manager-ként, majd gyerekkori barátaival (Fehár Ákos, Bácskai Balázs) megnyitották a Hotsy Totsyt.

Eközben sikeresen lebonyolított projekteket, a Kempinski Hotel-nek Malagán 3 új bárt nyitott, és a mai napig is az Opera Gin Budapest-nek a brand ambassadorja.

A Stir Creativity hazai döntőjén 1.helyezést ért el, majd a Laverstock-i döntőn 4. helyen végzett.
Mandarin nevű itala bekerült a Top 3 Bacardì Legacy döntőjébe.

Mottója:

"Under promise, over deliver"

A szövetségben célja, eljuttatni a hazai bartender közösséget egy olyan nemzetközileg is elismert szintre, amely példamutató irány lehetne a szövetség működésében.
A legmeghatározóbb és presztizs értéket biztosító egységgé szeretné formálni a közösséget, amivel szeretné elérni azt, hogy a szövetség tamogatni tudjon minél több eseményt.
Sok sikert kívánunk!

Üdvözöljük csapatunkban! ❤

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarbartenderszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4116138290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása