Magyar Bartender Szövetség

Brockmans gin

Egy gin az ízek szerelmeseinek

2019. március 29. - MagyarBartenderSzövetség

 

A Brockmans egy gin, csak sokkal jobb annál – a gyártó nemes egyszerűséggel csak így jellemzi különleges italát. Fanatikus rajongói szerint a Brockmanst annyira karakteres és egyedi, hogy semmilyen más gin ízéhez nem lehet hasonlítani, a ginekkel még csak ismerkedők pedig egy egészen sajátos markáns ízvilágot fedezhetnek fel ebben az italban.

Vajon mi állhat a hihetetlen rajongás hátterében, miben más a Brockmans a kategória többi ginjéhez képest? A Brockmans gin egy intenzív, mégis lenyűgözően könnyű gyümölcsös ízzel ajándékoz meg minket, amely merészen eltér mindattól, amit korábban a ginről gondoltunk.

brockmansgin.jpg

A Brockmans páratlan zsenialitása egyedülálló receptjében rejlik. A természetes körülmények között termesztett növényeket tiszta gabonaszeszbe áztatják, ezzel felszabadítják az összetevőkben lévő esszenciális olajokat és aromákat. A gin hagyományos elemei mesteri összhangban keverednek a citrus és zamatos erdei bogyók frissítő ízével. A bolgár koriander teszi a dolgát, és zamatos, egyben gyömbéres-narancsos ízt kölcsönöz a ginnek. A koriander kifinomult frissessége tökéletesen illik az áfonya és szeder kerek, puha zamatjához, amelyet a toszkán borókabogyó harmadlagos jegyei egészítenek ki. A száraz, keserédes valenciai narancshéj elnyújtja a mélyebb ízeket, és intenzív, finom lecsengést biztosít.

A Brockmanst ezután az egész ginkészítés lelkét adó hagyományos, 100 éves rézüstben párolják le. A parádés végeredmény egy kimagaslóan finom alkalmi gint eredményez, semmihez sem hasonlítható ízélménnyel.

001.jpg

A Brockmans nemcsak önmagában nyújt káprázatos élményt, egy kis keveréssel magasabb szintre emel bármilyen Long Drinket vagy Cocktailt. A Brockmans ugyanis tökéletes átmenetet jelent a sipping (önmagában fogyasztandó) és a mixing (más italokkal keverhető) gineknek. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, aki szereti az összhangot és a prémium minőséget egy termékben.

 

 

Köszönjük a Brockmans ginnek, hogy támogatják a Magyar Bartender Szövetséget!

Itt találtok több infót: https://www.brockmansgin.com/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarbartenderszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9314726923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása